Carta de serveis

L’àrea de Serveis Municipals coordina i gestiona els serveis municipals bàsics, així com el manteniment, la conservació i la neteja de l’espai públic de Sant Hilari

arrow
arrow
Oficina d’Atenció al Poble

Oficina d’Atenció al Poble

L’Ajuntament de Sant Hilari ofereix atenció presencial de dilluns a divendres de 9 a 14h. També ens hi trobareu el dimarts, dimecres i dijous de 16 a 18 h (tret de l’estiu, que només atenem al matí). Si ho preferiu, també ens podeu trucar al 972 868 101 o enviar-nos un correu electrònic a ajuntament@santhilari.cat

Oficina de Turisme – Can Rovira

Oficina de Turisme – Can Rovira

L’oficina de turisme és un centre especialitzat en proporcionar informació i assistència a les persones que visiten el municipi o a la ciutadania que està interessada en conèixer les ofertes turístiques de la destinació.

Casa de Cultura

Casa de Cultura

Des de la Casa de Cultura es dona informació d’interès cultural, de formació i de transport a la ciutadania

Oficina d’Acollida Municipal

Oficina d’Acollida Municipal

Per tal d’atendre correctament a totes les persones que arriben al poble, l’Ajuntament ha creat l’Oficina d’Acollida Municipal. Aquesta oficina és l’espai físic referent que centralitzarà tot el procés d’acollida dels nouvinguts.

Seguretat Ciutadana

Seguretat Ciutadana

El cos de la Guàrdia Municipal treballa per ser una policia de proximitat, compromesa amb la població i tota la ciutadania

Biblioteca Soledat Ridaura i Feixas

Biblioteca Soledat Ridaura i Feixas

La biblioteca municipal té com a objectius principals facilitar instruments que ajudin a satisfer les necessitats d’informació, educació i lleure de totes les persones, i esdevenir un espai de relació i sociabilitat, un centre d’accés a la informació local i comarcal i un punt d’animació cultural i promoció de la lectura

Arxiu Municipal de Sant Hilari Sacalm

Arxiu Municipal de Sant Hilari Sacalm

L’Arxiu Municipal de Sant Hilari és l’òrgan de l’Ajuntament especialitzat en la gestió, el tractament, la custòdia i la difusió de la documentació. Les seves competències són organitzar la documentació que es genera des de les dependències municipals i vetllar per salvaguardar el patrimoni documental

Centre d’Esports Municipal de Sant Hilari Sacalm

Centre d’Esports Municipal de Sant Hilari Sacalm

És un espai social i integrador d’esport, benestar i salut on s’ofereix múltiples opcions per tal d’enriquir la qualitat i els hapbits de vida del ciutadà. Des de l’entrenament individualitzat, passant també per sessions grupals dinamitzades per treballar la millora del cos i la ment, tonificar la musculatura i augmentar les capacitats cardiovasculars de les persones

Escola Bressol La Baldufa

Escola Bressol La Baldufa

L’Escola Bressol Municipal La Baldufa de Sant Hilari Sacalm és un centre educatiu que acull infants des de 4 mesos fins a 3 anys, el primer cicle d’educació infantil. Aquesta escola bressol és una institució de caràcter públic, la titularitat de la qual és de l’Ajuntament de Sant Hilari Sacalm. L’organització interna i pedagògica és elaborada i portada a terme per l’equip de mestres i educadores.

Pla d’emergències

Pla d’emergències

El Document Únic de Protecció Civil Municipal (DUPROCIM) és el document que estableix el marc orgànic i funcional previst per a un municipi, amb l’objecte de prevenir i controlar els riscos sobre les persones i els béns i donar resposta adequada a les possibles situacions d’emergència del municipi.

Recollida Porta a Porta

Recollida Porta a Porta

Des del 2017, a Sant Hilari hem implementat el sistema «porta a porta» a tot el municipi amb l’objectiu d’augmentar la recollida selectiva de deixalles fins al 70% el primer any i al 75% el segon; un objectiu superat amb escreix. Aquí trobaràs tot el funcionament, el calendari setmanal de recollida i el full d’incidències.

Enllumenat públic

Enllumenat públic

En aquests moments, a Sant Hilari Sacalm, totes les instal·lacions de l’enllumenat públic funcionen amb LED, la qual cosa suposa un estalvi energètic del 70% anual respecte la instal·lació antiga. Aquest estalvi energètic es tradueix en un estalvi econòmic que ens permet, al seu torn, finançar la inversió feta. Cal destacar que amb aquestes accions hem millorat la xarxa, la qualitat de la llum, hem reduït les emissions de C02 i la contaminació i la intrusió lumínica.

Serveis funeraris

Serveis funeraris

A Sant Hilari disposem d’un tanatori per a realitzar els serveis funeraris.

Des d’aquest any 2021, l’Ajuntament de Sant Hilari ha assolit un acord amb una empresa concessionària per oferir un servei funerari més assequible per a les famílies del municipi.

 

Cal però que per obtenir aquest servei els usuàris el sol.licitin expressament. Per més informació podeu contactar amb l’Oficina d’Atenció al Poble.

Punt de recàrrega de vehicles elèctrics

Punt de recàrrega de vehicles elèctrics

Sant Hilari disposa d’un punt de recàrrega de vehicles elèctrics, situat a la plaça President Lluís Companys. Per poder realitzar la càrrega, caldrà identificar-se amb una targeta que podeu sol·licitar a l’Ajuntament.

Residència gent gran

Residència gent gran

La Residència de Sant Hilari Sacalm, creada l’any 2001, ofereix els serveis de centre de dia, amb una capacitat de 25 places (10 de col·laboradores i 15 de privades); residència assistida, amb 54 places (43 de col·laboradores i 11 de privades); i menjador social, amb 5 places.

També disposa de la primera Unitat de convivència de Catalunya, on hi viuen 15 persones amb diferents capacitats cognitives i físiques.

Arquitecte

Arquitecte

El nostre arquitecte atendrà les consultes que tingueu relacionades amb urbanisme cada dimarts de 12 a 13.30h. Cal que concerteu cita prèviament trucant a l’Ajuntament.