Joventut i infància

És l’àrea municipal encarregada de coordinar les accions adreçades a la infància i la joventut: oci i temps lliure, participació, formació, orientació, etc.

Joventut

arrow
arrow
Pla Local de Joventut 20-23

Pla Local de Joventut 20-23

El Pla Local de Joventut és la principal eina de planificació de les polítiques de joventut dels propers quatre anys. Per elaborar-lo, s’hi han implicat els i les joves del poble, els i les professionals del municipi vinculats al col·lectiu i també els referents polítics. 

Va ser aprovat el dia 4 de juny de 2020 al Ple municipal.

Punt Jove SHS

Punt Jove SHS

Al punt jove situat a la Casa de Cultura, trobareu informació i acompanyament individualitzat o grupal en: educació, treball, activitats culturals i de lleure, participació i associacionisme juvenil, voluntariat i mobilitat internacional i ajudes d’accés a l’habitatge.

Cal demanar cita prèvia al 621 291 459 o bé enviar un correuu electrònic a cmaso@santhilari.cat

Orientació Laboral

Orientació Laboral

Al Punt Jove t’acompanyem en el teu camí:

  • T’ajudem a definir el teu objectiu professional i a millorar el teu CV, conèixer els canals de recerca de feina i a apuntar-te al programa de GARANTIA JUVENIL
  • T’informem d’ofertes de feina, activitats i altres projectes que et puguin ser d’interès a través del grup de WhatsApp PUNT JOVE SHS
Skatepark

Skatepark

L’Skatepark de Sant Hilari, inaugurat l’any 2020 i situat al recinte esportiu del poble, és un espai recreatiu per a la pràctica de l’skate, bmx, scooter o rollers.

 

 

 

 

Infància

arrow
arrow
Drets dels infants

Drets dels infants

A Sant Hilari l’educació dels infants es fa tenint ben presents els deu principis recollits a la Convenció sobre els drets dels infants de les Nacions Unides. Són, per exemple, el dret a no ser discriminat, el dret a tenir protecció especial, el dret a un nom i una nacionalitat o el dret a una alimentació, habitatge i atenció mèdica adequats. Els podeu consultar tots aquí.

Coneixes “La petita història de Sant Hilari Sacalm”?

Coneixes “La petita història de Sant Hilari Sacalm”?

Atenció!
Des de l’Ajuntament de Sant Hilari hem preparat un divertit repte per a nenes i nens de Sant Hilari.
Voleu aprofitar aquests dies que toca quedar-nos a casa per fer un viatge per “La Petita Història de Sant Hilari Sacalm” i al mateix temps poder endur-te el llibre original i fins i tot algun regal?