BENESTAR I COMUNITAT

Aquest és un projecte que subvenciona la Diputació de Girona, i que a través del Consell Comarcal, promou un treball de diagnosi transversal i comunitari per donar resposta amb les accions més adequades.

arrow
arrow
Benestar i comunitat 2022 -2023 joves

Benestar i comunitat 2022 -2023 joves

Els agents tècnics i professionals del municipi de Sant Hilari decideixen treballar en aquesta edició del Benestar i comunitat en l’àmbit dels joves. Es crea una taula amb els agents propers al col·lectiu (escoles, tècnic de juventut, serveis socials, cap, esports, etc…) per desenvolupar una diagnosi que marqui les prioritats a treballar.

Benestar i comunitat 2019 – 2020 Gent Gran

Benestar i comunitat 2019 – 2020 Gent Gran

La Taula de Benestar i Comunitat decideix treballar en l’àmbit de la gent gran. Es va crear una taula amb la participació de tots aquells agents relacionats amb el col·lectiu dels més grans (CAP, sbas, casal d’avis, residència gent gran, Caritas, Assercat…).

Video benestar i comunitat – gent gran

Benestar i comunitat 2020-2021 – Habitatge

Benestar i comunitat 2020-2021 – Habitatge

La taula de Benestar i comunitat del municipi ha treballat per determinar la línia de treball per aquests propers mesos (almenys de setembre de 2020 a març de 2021) i ha determinat que una problemàtica que pateix el municipi i que afecta a diferents àmbits i col.lectius és el d’habitatge.