Benestar i comunitat 2019 – 2020 Gent Gran

La Taula de Benestar i Comunitat decideix treballar en l’àmbit de la gent gran. Es va crear una taula amb la participació de tots aquells agents relacionats amb el col·lectiu dels més grans (CAP, sbas, casal d’avis, residència gent gran, Caritas, Assercat…).

Video benestar i comunitat – gent gran

Benestar i comunitat 2019 – 2020 Gent Gran

La Taula neix del Projecte comunitari de Benestar i Comunitat que, en el cas de Sant Hilari, ha treballat la temàtica de la gent gran durant els últims dos anys.

 

D’aquí n’han sorgit dues accions que, principalment, posen el focus en evitar l’aïllament social dels més grans: “T’acompanyem i parlem” i “Bon dia, Bona nit”. Són iniciatives que posen voluntaris a disposició de la gent gran que ho sol·liciti.

 

Actualment, el projecte Benestar i Comunitat enfoca els seus esforços en l’accés a l’habitatge, però s’ha volgut donar continuïtat a la dinàmica de treball dels darrers anys amb la creació de la Taula de Gent gran, que liderarà i coordinarà la regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament de Sant Hilari amb la col·laboració de tècnics i voluntaris de Càritas, representants de la residència de Gent Gran, Assercat i professionals del CAP i de l’Associació de gent gran de can Blat.

 

La idea és que sigui una taula oberta, en la que hi pugui participar qui ho desitgi, i una taula dinàmica que pugui incorporar membres en funció de la temàtica a treballar.

 

La taula es reunirà cada dos mesos i, ara mateix, l’objectiu prioritari és combatre l’aïllament social de la gent gran que s’ha vist agreujat durant la pandèmia.

Tornar