05—11—2021

Sant Hilari posa en marxa la campanya ‘Teixim xarxes’

Comerços i equipaments municipals oferiran “espais segurs” de violències masclistes

Sant Hilari posa en marxa la campanya ‘Teixim xarxes’

L’Ajuntament ja fa dies que prepara els actes del 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones. Tristament, és un tema d’actualitat i fan falta tots els esforços per posar-hi fre.

 

La campanya “Teixim xarxes” identificarà “espais segurs” per reforçar la xarxa d’atenció i suport a dones que pateixen violències masclistes amb la col·laboració de comerços i equipaments de Sant Hilari.

 

És una idea de Gossos K9 que el consistori ha decidit posar en marxa perquè encaixa amb les accions i els objectius que proposa el Pla d’Igualtat de Sant Hilari.

 

Des de la regidoria d’Igualtat s’ha contactat amb els diferents establiments per explicar-los la iniciativa i, pròximament, se’ls enviarà una carta amb la informació necessària.

 

Els negocis locals que s’adhereixin a la campanya rebran formació especialitzada, s’identificaran amb un adhesiu d’espai segur de color lila i tindran díptics informatius amb recursos útils per ajudar les dones que ho requereixin.

 

L’Ajuntament, la Casa de Cultura, la biblioteca Soledat Ridaura i Feixas, el Centre d’Esports Municipal i l’Oficina de Turisme Can Rovira també seran “espais  segurs”.

Notícies