28—03—2023

La campanya ‘Sant Hilari + net’ vol millorar el civisme al poble

La campanya posa el focus en el mal ús de les papereres, els abocaments de residus als boscos i els excrements i orins a la via pública

La campanya ‘Sant Hilari + net’ vol millorar el civisme al poble

Durant les pròximes setmanes, veureu plafons, banderoles i un cub gegant que il·lustra alguns exemples d’escenes incíviques que es veuen al poble i que embruten els carrers i l’entorn.

La campanya tracta el mal ús de les papereres, els abocaments de residus als boscos i un problema que cal que solucionem amb immediatesa: els excrements i orins de gossos a la via pública.

No recollir la caca del gos és una falta de respecte per la resta de veïns i veïnes, genera problemes d’higiene i salubritat que afecten les persones i poden ser un perill per al propi gos i la resta d’animals.

Pel que fa als orins, provoquen l’oxidació dels fanals, brutícia a les façanes i pudors. Redueix un terç la vida útil del mobiliari urbà, com ara les papereres o senyals de trànsit, i també perjudica l’arbrat.

Aquí trobareu més informació de tinença responsable d’animals i informació sobre la llicència necessària per als gossos potencialment perillosos.

Notícies