20—05—2021

Feina Jove 2021

S’obre la convocatòria d’inscripcions al projecte Feina Jove 2021 fins al 19 de juny

Feina Jove 2021

Feina Jove és un projecte formatiu i laboral dirigit a joves d’entre 16 i 25 anys i té com a objectiu millorar l’ocupabilitat dels joves de Sant Hilari i facilitar l’acompanyament en l’entrada al món laboral en un entorn proper.

 

Consisteix en la contractació de 6 joves hilariencs/ques durant els mesos d’estiu (juliol i agost). Els llocs de treball que s’ofereixen són: auxiliar de peó de brigada (dues places), auxiliar de turisme (una plaça), auxiliar d’animador sociocultural (una plaça), auxiliar intercultural (una plaça) i auxiliar de biblioteca (una plaça).

 

La contractació serà en règim laboral temporal amb una jornada de 20 hores setmanals distribuïdes de dilluns a divendres, adaptant els horaris als llocs de treball específics.  

 

El projecte “Feina Jove” es considera una acció prioritària per l’equip de govern a causa de l’alta taxa d’atur juvenil i les dificultats que tenen actualment els joves per accedir al mercat laboral amb la situació d’incertesa i inestabilitat econòmica causada per la covid-19. Per segon any consecutiu, s’ha incrementat el nombre de places, passant de 4 a 6 places.

 

Les sol·licituds es poden presentar a través d’una instància genèrica a l’Ajuntament de Sant Hilari, fins al dia 19 de juny a les 12 de la nit. Cal especificar el lloc de treball que es vol aconseguir.

 

https://ja.cat/Ms1Yt

Documents adjunts

Notícies