25—05—2020

Comença la Setmana Sense Fum

Aquest any 2020 es celebra la XXI Setmana Sense Fum  del 25 al 31 de maig amb l’objectiu de sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se, abandonar el consum de tabac i poder gaudir d’un ambient lliure de fum i de residus del tabac.

Comença la Setmana Sense Fum

L’Ajuntament de Sant Hilari un any més participa a les activitats organitzades per a la conscienciació de les conseqüències per la salut del consum del tabac coincidint amb el Dia Mundial sense tabac.

 

La Setmana Sense Fum és una iniciativa de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC) i l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), en la que es va involucrar la Federació de Municipis de Catalunya, juntament amb altres entitats locals, per unificar els missatges del Dia mundial sense tabac que se celebra el 31 de maig.

 

L’objectiu de la Setmana Sense Fum és sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se, abandonar el consum de tabac i poder gaudir d’un ambient lliure de fum i de residus del tabac.

 

Enguany, el lema “Desconnecta’t de la cigarreta, endolla’t a la vida! Es dirigeix principalment a la població jove, a la prevenció de l’inici del tabac, especialment amb les altres formes de fumar (cigarretes electròniques, catximba/xixa, cigarretes fetes a mà, etc.).

 

Si voleu més informació podeu clicar aquí

Notícies