Setmana sense fum

Cada any l’Ajuntament de Sant Hilari se suma a la Setmana Sense Fum amb l’objectiu de sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se, abandonar el consum de tabac i poder gaudir d’un ambient lliure de fum i de residus del tabac

Setmana sense fum

L’Ajuntament de Sant Hilari un any més participa de les activitats organitzades per a la conscienciació de les conseqüències per la salut del consum del tabac coincidint amb el Dia Mundial sense tabac.

 

La Setmana Sense Fum és una iniciativa de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC) i l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), en la que es va involucrar la Federació de Municipis de Catalunya, juntament amb altres entitats locals, per unificar els missatges del Dia mundial sense tabac que se celebra el 31 de maig.

 

L’objectiu de la Setmana Sense Fum és sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se, abandonar el consum de tabac i poder gaudir d’un ambient lliure de fum i de residus del tabac.

 

Enguany, el lema “Desconnecta’t de la cigarreta, endolla’t a la vida! Es dirigeix principalment a la població jove, a la prevenció de l’inici del tabac, especialment amb les altres formes de fumar (cigarretes electròniques, catximba/xixa, cigarretes fetes a mà, etc.).

 

ACCIONS

 

L’enquesta…..

Amb aquesta enquesta pretenem conèixer el consum i l‘opinió de la població general en temes d’actualitat sobre tabaquisme. Amb la informació recollida es realitzarà un informe

XXI Setmana sense fum #ssfcat20  

Lema: Desconnecta’t de la cigarreta, endolla’t a la vida!

Fins al 25 de maig recollida d´enquestes poblacionals.  Si tens 15 anys o més  Participa!

Volem conèixer la teva opinió!

 

Els vídeos…

Visualitza aquests vídeos amb informació i eines per no iniciar-se en l’hàbit del tabac, o bé, abandonar-lo.

Vídeo 1  – Estàs pensant a deixar de fumar?

Vídeo 2 – Coneix en 20 segons les cigarretes electròniques

Vídeo 3 – Les infermeres, les aliades per deixar de fumar

Vídeo 4 – Estàs preparat per a l’empaquetat neutre del tabac?

Vídeo 5 – “Campaña – Rompe con el tabaco”

Vídeo 6 – Protegiu el vostre fill del fum del tabac

Vídeo 7 – Protegeix els infants del fum del tabac

Vídeo 8 – El fum és fatal

Vídeo 9 – Entorn lliure de fum

 

Tornar