Alimentació

arrow
arrow
Celler d’en Jordi

Celler d’en Jordi

El Celler d’en Jordi és una gastro-botiga amb dos espais a l’interior: la vinoteca i productes gourmet i una zona de tast que combina l’estructura de pedra de l’anitga casa de Can Lari Peric amb el ferro de les seves taules i estanteries.

Fruiteria i Celler Jordi Bayés

Fruiteria i Celler Jordi Bayés

Fruiteria i Celler Jordi Bayés es va fundar el 1984 a la vila d’Arbúcies i, al llarg dels anys, s’ha convertit en un referent en els pobles on està situat. A Sant Hilari fa més de 10 anys que hi som.
Som una botiga de proximitat i ens movem per oferir la millor qualitat en alimentació́ i un bon servei als nostres clients.

Distribucions Josep Molas

Distribucions Josep Molas

Productes de qualitat i bon servei a Sant Hilari Sacalm, Espinelves i la comarca de la Selva

Can Barnet

Can Barnet

Carnisseria-xarcuteria oberta l’any 1970.

Botiga especialitzada en producte fresc de porc,vedella,xai del país i aviram. Fem embotits tradicionals i també venem formatges. 

Carns i Embotits Can Homs

Carns i Embotits Can Homs

Des de fa mes de cinquanta anys, carns i embotits Homs, el nostra tarannà ha estat aconseguir uns productes de primeríssima qualitat per sobre de la quantitat i això ho hem aconseguit elaborant embotits amb petites produccions ,que ens han permes controlar sempre totes les fases d’elaboració per garantir uns productes artesans.

Germans Malet Torrent, SL

Germans Malet Torrent, SL

Elaborem els nostres productes seguint la tradició artesana familiar

Carnisseria Can Cisquet

Carnisseria Can Cisquet

Can Cisquet va ser fundada l’any 1898 per Josep Collbatallé Masgrau. El seu fill, Francesc Collbatallé, anomenat «Cisquet» (d’aquí prové el nom de la carnisseria), va agafar el relleu junt amb la seva dona Anna Gros. La seva filla, Enriqueta Collbatallé, junt amb el seu home Jaume Masó, varen introduir la vedella quan, a l’any 1992, van ampliar la botiga i la van transformar en xarcuteria.
L’any 2009 la Cambra de Comerç de Girona va premiar l’establiment i, un any més tard, va ser distingit per la Generalitat de Catalunya com a Botiga Centenària. El 2012, en Gerard Masó Collbatallé, fill de l’Enriqueta Collbatallé, va continuar el negoci familiar junt amb la seva dona Carme Vila.