Can Cisquet va ser fundada l’any 1898 per Josep Collbatallé Masgrau. El seu fill, Francesc Collbatallé, anomenat «Cisquet» (d’aquí prové el nom de la carnisseria), va agafar el relleu junt amb la seva dona Anna Gros. La seva filla, Enriqueta Collbatallé, junt amb el seu home Jaume Masó, varen introduir la vedella quan, a l’any 1992, van ampliar la botiga i la van transformar en xarcuteria.
L’any 2009 la Cambra de Comerç de Girona va premiar l’establiment i, un any més tard, va ser distingit per la Generalitat de Catalunya com a Botiga Centenària. El 2012, en Gerard Masó Collbatallé, fill de l’Enriqueta Collbatallé, va continuar el negoci familiar junt amb la seva dona Carme Vila.
Avui dia han ampliat les carns i han introduït els precuinats.
A continuació es detallen tots els productes que ofereixen:
Embotits: la seva especialitat són les llonganisses i els fuets. També fan botifarres cuites, llonganisses cuites, bull blanc i negre, carpaccio de peu porc cuit, catalana, xoriç, llom sec, baiona, cansalada amb pebre «cisquets» o secallones. També hi trobareu altres productes com formatges, pernils, patés, foie, etc.
Carns: elaboració pròpia de botifarres crues, salsitxes de porc, salsitxes de pollastre, llibrets de carns farcits, varietat de pinxos i hamburgueses, rotllets de pernil dolç i formatge, nius de carn farcits amb formatge de cabra i ceba caramel·litzada, cordon bleu varis, arrebossats de pollastre i vedella, varietat de creps farcits, pollastres farcits i cuixes de pollastre farcides.
Precuinats: vianda (mongeta, llenties i cigrons), pèsols amb pernil, saltat de faves i pèsols, trinxat (patata i col), carn del perol, macarrons, fideus a la cassola, peus de porcs cuits, greixons, brou, canelons, lasanya, varietat de croquetes, risotto, cargols, brandada de bacallà, sofregit, faixetes de kebab, varietat d’amanides, empedrat, crep de brandada de bacallà, ensaladilla, esqueixada de bacallà, aletes de pollastre i cap, pota i tripa.
Adobats: aletes de pollastre, vedella amanida amb bolets, pollastre amanit amb verdures, pollastre amb soja, xurrasco amanit.
Tornar