del 20 de juny al 22 de setembre

Concurs de fotografia d’Instagram #SantHilariEstiuenc

Horari→ Tot el dia
Lloc→ Sant Hilari Sacalm
#Turisme

Des de l’Oficina de turisme s’organitza un concurs de fotografies per Instagram. Penja la teva foto, segueix a @lesguillerieskm0.cat i utilitza el hashtag #SantHilariEstiuenc. Podràs guanyar un val regal pel comerç del poble o un kit de lesguillerieskm0.cat.

 

 

Concurs de fotografia d’Instagram #SantHilariEstiuenc

Des de l’Oficina de turisme s’organitza un concurs de fotografies per Instagram. Penja la teva foto etiqueta a @lesguillerieskm0.cat i fica el hashtag #SantHilariEstiuenc i podràs guanyar un val regal pel comerç del poble o un kit de lesguillerieskm0.cat. Consulta les bases del concurs!

 

Com participar al concurs?

-Penja una fotografia de qualsevol àmbit de Sant Hilari Sacalm

-Penja la foto entre el 20 de juny i el 22 de setembre

-Segueix al perfil @lesguillerieskm0.cat

-Etiqueta a @lesguillerieskm0.cat i utilitza el hashtag #SantHilariEstiuenc

 

Quins són els premis?

-1r premi: un val regal per bescanviar en comerços del poble

-2n premi: un kit de lesguillerieskm0.cat

 

Quina ha de ser la temàtica?

El tema principal serà l’estiu a Sant Hilari Sacalm en qualsevol dels seus àmbits: natura, tradicions, fires i festes, gastronomia, etc.

 

Qui pot participar?

Podran participar al concurs totes aquelles persones majors de 18 anys, siguin professionals o aficionats, sempre que els seus treballs s’ajustin a les bases del concurs, excepte membres del jurat i treballadors de l’oficina de turisme. És indispensable tenir el perfil d’Instagram públic.

 

Quin serà el mètode de votació i jurat?

Un jurat format per un fotògraf professional, un fotògraf amateur i dos representants de l’organització escolliran les 25 imatges finalistes. I finalment escolliran les dues fotos guanyadores.

Documents adjunts

Tornar