Política de privacitat


Les seves dades personals seran tractades de manera confidencial i només per a aquelles finalitats que vostè hagi consentit, tal com s’explica a continuació a la present Política de Privacitat i a cada una de les Polítiques de Privacitat dels diferents formularis.

 

 

Compromís amb la privacitat

 

L’Ajuntament de Sant Hilariestà plenament compromesa amb el compliment de la normativa i el Reglament General de Protecció de Dades de la Unió Europea i la normativa relativa a la protecció de dades de caràcter personal vigent en cada moment.

 

L’Ajuntament de Sant Hilariha pres la determinació d’implementar els principis següents, sent la privacitat la base sobre la qual es configuren tots els tractaments:

 

— La transparència en el tractament de dades, sempre que captem dades personals sobre vostè, informarem degudament de les finalitats de l’esmentat tractament a la política de privacitat corresponent.

— Sempre tractarem les dades que siguin estrictament necessàries per dur a terme el tractament informat.

— Mai no l’obligarem a proporcionar dades personals, tret que realment siguin necessàries per prestar-li el servei que en el seu cas ens sol·liciti.

— No compartirem dades amb cap tercer, tret d’aquells proveïdors que ens prestin un servei, o amb aquells dels quals vostè hagi estat prèviament informat i ens hagi donat el seu consentiment.

 

L’Ajuntament de Sant Hilari obté les seves dades personals per poder gestionar les seves sol·licituds i oferir-li els serveis i productes en què pugui estar interessat. En concret, tractem les seves dades personals amb les finalitats següents:

 

—Poder atendre les seves consultes, preguntes o sol·licituds realitzades a través dels canals d’atenció o comunicació o premsa identificats a cada pàgina web i posar-nos en contacte amb vostè per solucionar-les.

—Per millorar les nostres pàgines web, serveis i productes i oferir un millor servei i contingut.

—Per oferir-li accés als espais restringits de la nostra pàgina web (el registre pot exigir l’acceptació d’una política de privacitat específica).

 

 

Enviament de comunicacions comercials

 

L’Ajuntament de Sant Hilari, pot facilitar-li recursos de registre o subscripció a notícies o informació general o comercial de la companyia. Aquests recursos estaran sempre subjectes al seu consentiment per remetre-les.

 

En el supòsit que ens hagi autoritzat, L’Ajuntament de Sant Hilarili enviarà informació sobre els seus productes, activitats i serveis personalitzats per a vostè, d’acord amb els seus gustos i les seves preferències.

 

Podrà revocar el seu consentiment a rebre comunicacions comercials en qualsevol moment, mitjançant el link o botó a l’efecte en cada una de les comunicacions.

 

 

Durada del tractament i termini de conservació

 

A L’Ajuntament de Sant Hilari,  tractem les dades personals mentre realment ens siguin útils i puguem oferir-li un servei de qualitat. Per això, miminitzem el termini de tractament i la conservació de les dades personals.

 

En qualsevol cas, i encara que ens sol·liciti que eliminem les seves dades, podrem conservar-les i mantenir-les, sota el bloqueig adient, durant el termini necessari per complir les nostres obligacions legals.

 

 

Exercici de drets i reclamacions davant de l’AEPD

 

Com a conseqüència del tractament de les seves dades personals per part de L’Ajuntament de Sant Hilari, la legislació vigent li atorga un seguit de drets:

— Dret d’accés: Vostè tindrà dret a conèixer les dades personals que tractem sobre vostè i les finalitats amb què les tractem.

— Dret de rectificació: Pot sol·licitar-nos la seva rectificació en qualsevol moment en cas que aquelles que estiguessin als nostres registres fossin errònies.

— Dret de supressió: Podrà sol·licitar, en qualsevol moment, que les seves dades personals siguin suprimides dels nostres fitxers.

— Dret d’oposició: Vostè podrà oposar-se al tractament de les seves dades en relació amb qualsevol de les finalitats amb què tractem les seves dades, d’acord amb les polítiques de privacitat aplicables en cada cas.

— Dret de limitació del tractament: Vostè podrà sol·licitar la limitació del tractament, si considera que les dades que mantenim sobre vostè no són correctes o exactes; si en cas que vostè consideri que no estem tractant les seves dades de manera legítima i prefereix que limitem el tractament d’aquestes a la seva eliminació; si les dades que mantenim ja no ens són necessàries conforme a la finalitat per a la qual les vam recollir.

 

 

Confidencialitat

 

Ens comprometem a tractar les seves dades amb la màxima confidencialitat i discreció, com també a implementar totes les mesures de seguretat que considerem oportunes i raonables.