30—10—2020

Visites segures al cementiri per Tots Sants

Seguint les recomanacions emeses per Protecció Civil, l’Ajuntament de Sant Hilari adopta també unes mesures que cal seguir a l’hora de visitar el cementiri municipal.

Visites segures al cementiri per Tots Sants

 

El dia 1 de novembre és la festivitat de Tots Sants i la tradició marca anar al cementiri a retre culte als difunts. Seguint les recomanacions emeses per Protecció Civil, l’Ajuntament de Sant Hilari adopta també unes mesures que cal seguir a l’hora de visitar el cementiri municipal.

 

Es demana a la ciutadania que eviti les aglomeracions i per tant que limiti, per una banda el temps d’estada al recinte i per l’altra,  la visita a la sepultura corresponent, evitant circular per la resta del recinte. També es recorda que es pot fer la visita qualsevol dia de la setmana en els horaris habituals i no cal esperar al cap de setmana. A més, L’horari del dia 1 de novembre serà de 8 del matí a les 8 del vespre. Es recorda que és obligatori l’ús de la mascareta i l’aplicació de gel hidroalcohòlic que hi haurà a l’entrada del recinte. Per últim, informar que la capella que hi ha a l’interior del cementiri restarà tancada.

 

Agraïm la col·laboració i comprensió de la ciutadania.

Notícies