13—09—2020

Valoració molt positiva del projecte Feina Jove 2020

El projecte Feina Jove 2020 ha finalitzat amb una valoració molt positiva per totes les parts.

Valoració molt positiva del projecte Feina Jove 2020

Aquest estiu la Gemma, la Davinia, l’Amal, en Sergi, l’Abdel i la Cristina han tingut l’oportunitat de treballar en el projecte Feina Jove 2020. Un projecte de l’àrea de Joventut de l’Ajuntament que pretén donar una primera opció de treball als joves, amb un acompanyament i en un entorn laboral proper.

 

Ells i elles han estat en diferents àrees de l’ajuntament com la brigada municipal, la biblioteca, esports, turisme i ciutadania.

 

A més a més, aquest any davant la situació del COVID-19 l’Ajuntament havia decidit ampliar 2 places més, passant de 4 a 6, com a mesura de suport al col·lectiu jove, sobretot adreçat a les famílies amb una situació de major vulnerabilitat.

 

L’experiència ha estat molt positiva per tots els nois i noies, ja que han millorat substancialment en algunes de les competències professionals que són necessàries pel món laboral: l’atenció al públic, el treball en equip, la flexibilitat, la creativitat, l’organització, entre d’altres.

 

A més a més han pogut gaudir d’una sessió formativa en la qual han après eines i recursos per a la recerca de feina: com fer un Currículum Vitae, com afrontar una entrevista i com fer recerca per Internet.

 

Durant aquests dos mesos, tots ells i elles han demostrat les seves ganes de treballar, d’aprendre, d’adaptar-se i d’aportar tot el seu potencial al poble.

 

Pensem que, davant la situació d’inestabilitat econòmica en què ens trobem, més que mai hem de donar oportunitats laborals als joves de Sant Hilari, i és per això que continuarem apostant per aquest projecte i prioritzarem les necessitats laborals dels joves com un dels principals eixos a donar resposta dins de l’àrea de joventut.

 

 

Notícies