30—08—2022

Una Festa Major molt participativa

Les ganes i la participació de la gent han fet que tots els actes festius fossin un èxit

Una Festa Major molt participativa

La Festa Major d’enguany s’ha viscut amb moltes ganes i en destaca la gran participació en tots els actes. Des de l’obra ‘Quins Pebrots’ amb el Grup de Teatre de Sant Hilari, que va exhaurir les entrades dies abans de l’inici de Festa Major, fins a l’espectacle final d’humor i màgia del Mag Lari davant de més de mil persones.

 

La pluja va amenaçar el transcurs de les festes, però això no va impedir gaudir de totes les activitats. Es van haver de readaptar alguns escenaris com el pregó a càrrec de l’Associació del Via Crucis Vivent que no es va poder fer des del balcó de l’església i va tenir lloc al Teatre Catalunya.

 

Una de les tornades més esperades va ser la Baixada de Carretons amb prop de 400 participants i més de 100 carretons.

 

Els joves han pogut tornar a desfilar pels carrers del poble amb la Rua Jove i la Gimcana Marrana. I els més petits s’han divertit amb espectacles infantils, jocs de fusta, bombolles de sabó o inflables a la piscina.

 

No hi ha faltat la música ni la cultura popular: el concert de Festa Major amb La Selvatana, la rumba tribut al Gato Pérez, les sardanes a la plaça, la cercavila de gegants, capgrossos i grallers o les actuacions a barraques de Xavi Sarrià, Waikiki i Festa Flaix FM, entre altres.

 

Des de l’Ajuntament de Sant Hilari agraïm la col·laboració de totes les persones i entitats que han fet possible celebrar una gran Festa Major.

Notícies