30—08—2021

Una Festa Major exitosa malgrat les restriccions

Una trentena d’activitats per a tots els públics en la Festa Major 2021

Una Festa Major exitosa malgrat les restriccions

Ha estat una Festa Major atípica per les circumstàncies de la situació sanitària. No obstant això, la covid-19 no ha impedit l’èxit de tots aquests dies, que s’han omplert amb 27 activitats diferents.

 

S’han fet molts esforços perquè hi hagués propostes per a tothom i per a totes les edats: concerts, circ, espectacles i activitats infantils, teatre, futbol, sardanes, ball de bastons…

 

El que no ha pogut ser (barraques, carretons i actes massius) s’ha repensat per fer una Festa Major el més completa possible. De la necessitat d’innovar n’han sorgit dues novetats: un Escape Room i un Talent Show.

 

També tocava canviar de lloc el pregó, que s’ha hagut de traslladar al pavelló. La coral Veus Alegres feia gala dels seus 75 anys d’història per donar el tret de sortida de les festes i, a partir d’aquí, oci i cultura han anat de la mà per fer gaudir hilariencs, hilarienques i visitants.

 

Les restriccions han requerit un esforç organitzatiu extra, des de la planificació dels espais, la reserva i validació d’entrades fins al control d’aforament de seguiment de les mesures.

 

Des de l’Ajuntament volem fer un reconeixement a la gran feina de les entitats locals que han organitzat actes (Coupé Dance, Oncolliga, Grup de Teatre, C.E. Sant Hilari Font Vella, colla gegantera, grup sardanista, Bastoners de Les Guilleries, Penya Barcelonista de Sant Hilari i Comissió Jove) i a la implicació de les persones voluntàries del Punt Lila i de tot el personal que ha fet possible aquesta Festa Major (membres de la brigada, vigilants municipals i treballadors de l’Ajuntament).

 

També agraïm el comportament de la ciutadania que, majoritàriament, ha sabut equilibrar les ganes de festa amb el compliment de les normes de prevenció.

Notícies