25—06—2021

Un merescut homenatge a la gent gran

Torna la Festa de la Gent Gran amb ball de gegants i un reconeixement als hilariencs i hilarienques que van complir 90 i 100 anys

Un merescut homenatge a la gent gran

Ahir va tornar a celebrar-se la Festa de la Gent Gran després de dos anys. Un ball de gegants i el grup Els Trempats van acompanyar als avis i àvies en una celebració molt esperada a la plaça de l’Església.

 

A continuació es va fer  un reconeixement a les persones que compleixen 90 i 100 anys aquest 2021. Trenta-tres hilariencs i hilarienques van néixer l’any 1931 i dos van néixer el 1921. Van assistir a la festa quinze persones del poble que han complert noranta anys en temps pandèmia.

 

La regidora de Gent Gran Clara Costa va obrir l’acte i després va donar la paraula a Josep Garriga, president del Casal d’Avis. Finalment, l’alcalde Joan Ramon Veciana es va dirigir a la gent gran i es va procedir a fer l’entrega de plaques.

 

L’alcalde va expressar l’alegria de tornar-se a reunir i va agrair la feina de la junta del Casal d’Avis Can Blat per poder obrir el local i reprendre les activitats.

 

Malgrat les restriccions sanitàries, la Festa de la Gent Gran s’ha viscut amb molta il·lusió i esperem que l’edició de l’any vinent ja pugui comptar amb el dinar tradicional que acabava d’amenitzar la vetllada.

Notícies