11—11—2020

Un Gran Recapte diferent

El coronavirus farà que el Gran Recapte d’aquest any sigui diferent però entre tots farem que la solidaritat

Un Gran Recapte diferent

Enguany es celebrarà arreu una edició diferent però més necessària que mai, del Gran Recapte.

 

La irrupció del COVID19 ha comportat una emergència sanitària seguida d’una emergència social sense precedents. Darrerament, els Bancs dels Aliments de Catalunya han vist augmentar la demanda d’aliments en un 40% . En aquests moments, 265 mil persones reben ajuda alimentària dels Bancs dels Aliments. És per això, que el Gran Recapte és imprescindible aquest any, necessitem poder contribuir a garantir el dret a alimentació de milers de persones, en un context en què la demanda no para d’augmentar.

 

Per tal de garantir una campanya amb totes les mesures de prevenció, enguany no es recolliran aliments a les entrades dels establiments si no que les donacions seran econòmiques. Per fer-ho s’oferiran dues alternatives.

 

Una, online a través del web del Gran Recapte del Banc d’Aliments; l’altra, a la mateixa caixa registradora dels establiments.

 

La totalitat dels diners recaptats es destinaran a la compra d’aliments. Esperem que la generositat de tots i totes permeti omplir els bancs dels aliments de solidaritat.

 

Si vols més informació clica aquí

Per fer un donatiu clica aquí

 

Notícies