18—05—2020

Treballant per uns campus d’estiu segurs i amb la mirada fixada per poder obrir el centre esportiu el juny

El Centre Esportiu Municipal i la regidoria d’esports de l’Ajuntament, estem analitzant les indicacions de les autoritats sanitàries per determinar quan es repren i amb quines mesures  l’activitat als equipaments esportius.

Treballant per uns campus d’estiu segurs i amb la mirada fixada per poder obrir el centre esportiu el juny
El Centre Esportiu Municipal i la regidoria d’esports de l’Ajuntament, estem pendents dels protocols que van publicant les autoritats sanitàries i els estem estudiant amb deteniment per a implantar-los a Sant Hilari, per tal que la represa de les activitats i l’obertura dels equipaments esportius es faci de forma segura. Per nosaltres, l’esport i el lleure han de poder recuperar la normalitat però amb totes les garanties.

Per una banda en els Campus Esportius es tindran en compte totes les mesures dictades des del departament de Sanitat i de Joventut de la Generalitat de Catalunya per tal que els nens i nenes puguin gaudir l’estiu, cosa que volem realçar, però sense oblidar l’estat en què ens trobem en aquests moments. La higiene i la seguretat aniran de la mà de la diversió per fer passar de la millor manera aquests mesos difícils que els ha tocat viure. Tota la informació i l’inici de les inscripcions sortirà a partir de l’1 de juny i està previst que els campus siguin en torns setmanals des del 29 de juny fins al 4 de setembre, sempre i quan assolim la fase 3 de desconfinament marcat per l’estat.

Un altre punt important és la data que es podrà tornar a obrir el centre esportiu, previst també per la fase 3 del desconfinament. Caldrà seguir l’evolució de tot plegat però treballem per obrir amb totes les mesures, prioritzant la salut i la seguretat de totes les persones usuàries i treballadores.
Per tal que tothom pugui seguir les sessions dirigides i evitar problemes d’aforament, es preveu fer les activitats a la pista del pavelló per poder mantenir les distàncies de seguretat.
La piscina exterior s’obrirà en la mateixa data que el centre esportiu. Les pistes de tennis i pàdel, s’està valorant poder-les obrir entre la fase 1 i 2 amb les mesures i protocols que estableix la secretaria general de l’esport.
Ja queda menys per tornar a la normalitat i és per això que fem una crida a la responsabilitat de tota la població per complir en les mesures preventives i poder anar superant les fases marcades de desconfinament.
Aviat tornarem a gaudir de l’esport! Comptem amb tu!

Notícies