05—08—2022

Tot a punt per viure una gran Festa Major

Aquí podeu consultar tota la programació de Festa Major amb activitats del 22 al 28 d’agost

Tot a punt per viure una gran Festa Major

Aquest any tornen els carretons, els correfocs, la rua jove i les barraques, entre altres propostes, i viurem una Festa Major com les d’abans de la pandèmia. Les regidories de Festes i de Joventut s’han encarregat d’omplir d’activitats festives els dies que van des del dilluns 22 fins al diumenge 28 d’agost.

 

El pregó del dijous, des de l’església, anirà a càrrec de l’Associació del Via Crucis Vivent, que enguany ens ha tornat a fer gaudir d’un gran espectacle de Divendres Sant.

 

Tindrem cultura popular amb la cercavila dels gegants, capgrossos i grallers de Sant Hilari, màgia amb el Mag Lari i l’obra ‘Quins pebrots’ amb el grup de teatre local. I el partit de futbol de Festa Major enfrontarà el Sant Hilari amb el Vilobí Futbol Club.

 

Per als més petits, es faran activitats infantils amb jocs de fusta, inflables a la piscina i espectacles diversos. Torna també la Gimcana Marrana i hi haurà una Festa Holi. Com a novetat, a la plaça Guilleries tindrem una zona de foodtrucks que ampliarà l’oferta gastronòmica d’aquests dies.

 

Tampoc no hi faltarà la música amb havaneres i sardanes a l’aire lliure i concerts d’orquestra al pavelló i a la plaça Moragues. Els grups que cantaran a la zona de barraques són Origen, VictorH Dj, Xavi Sarrià, Waikiki, DJmon, Tribut a Txarango, Raggatuning i Festa Flaix FM.

 

Més informació de la 39a baixada de carretons

 

Venda d’entrades teatre (A partir del 16 d’agost)

Notícies