13—08—2021

Tot a punt per a la Festa Major 2021!

Activitats de Festa Major per a tots els públics i barretines de l’Any Jaumet

Tot a punt per a la Festa Major 2021!

Aquest any es tornarà a celebrar la Festa Major de Sant Hilari! Des de les regidories de Festes i de Joventut fa mesos que hi treballen i hi haurà activitats de tot tipus: concerts, espectacles infantils, jocs, circ, teatre, futbol, campionat de Botifarra, sardanes, havaneres, un Escape Room i un Talent Show.

 

A causa de la situació sanitària actual s’ha hagut de repensar la manera de celebrar les festes i s’han habilitat diferents espais: Institut Anton Busquets i Punset, Pavelló Municipal d’Esports, Passeig de la Font Vella i Jardins de Can Rovira.

 

També hi haurà fira d’atraccions a la zona del poliesportiu i fira de productes i artesania a la plaça Gravalosa.

 

Informació important sobre les entrades:

 

 

 • Tots els espais tenen aforament limitat i només una porta d’entrada: Passeig Font del Ferro, Jardins de Can Rovira, Passeig Font Vella, Pavelló d’Esports i Institut Anton Busquets i Punset.

 

 • Les entrades per als jocs infantils de divendres al matí són per als nens i nenes i hi poden anar màxim dos adults per infant com a acompanyants.

 

 • Demanem responsabilitat a l’hora de comprar les entrades: adquirir només les necessàries i cancel·lar la reserva si finalment no s’hi pot assistir.

 

 • Una persona pot adquirir fins a 2 paquets de 6 entrades per cada activitat, excepte per al teatre que pot reservar-ne només 2 paquets de 3 entrades.

 

 • Si no s’han exhaurit les entrades, també es podran adquirir a taquilla 30 minuts abans de l’inici de l’activitat.

 

 • Es prega venir amb antelació per evitar aglomeracions a l’entrada. Els espais s’obriran 30 minuts abans de l’activitat i és imprescindible ser puntual, ja que 10 minuts després de l’inici de l’activitat les localitats que no s’hagin ocupat es cediran a les persones que hi vulguin participar.

 

 • Les activitats que es fan al Pavelló i a l’Institut funcionen amb entrades numerades (fila i seient). Per a la resta d’espais les entrades no són numerades.

 

 • Les localitats són individuals i mantenen un metre de distància entre elles. No està permès moure les cadires de lloc i NO es pot menjar, beure ni fumar. Cal fer ús en tot moment de la mascareta.

 

 • Hi ha dues activitats que no cal reservar entrada: per al partit de futbol del dimecres i per veure la sortida de sol amb Oncolliga  el divendres).

 

 • La funció ‘S.0.S’ de Maçateatre té un cost de 8 euros i la resta és tot gratuït.

 

 • Cada entrada només serveix per a l’activitat seleccionada. Les nits de dijous, divendres i dissabte es fan dos concerts seguits a l’Institut Anton Busquets i Punset. Després de cada concert els assistents han d’abandonar l’espai i en cas que vulguin assistir a les dues actuacions hauran de validar l’entrada corresponent cada vegada.

 

Les barretines de l’Any Jaumet

 

Aquest any el barret de Festa Major serà una barretina en homenatge als 150 anys del naixement del nostre Jaumet del Flabiol.

 

Les barretines costen 3 € i es poden comprar a Can Rovira a partir del dilluns 16 d’agost.

Notícies