19—04—2022

Tornada triomfal del Via Crucis Vivent

Èxit de participació a les activitats de Setmana Santa

Tornada triomfal del Via Crucis Vivent

S’esperava amb ganes la tornada del Via Crucis Vivent, tant per part de l’Associació del Via Crucis Vivent com els hilariencs i hilarienques. I sembla que també ho han gaudit moltes persones visitants.

 

L’ocupació dels allotjaments estava al 100% i molts van haver de buscar un lloc per dormir en municipis propers. Per altra banda, a la trobada d’autocaravanes s’hi van inscriure una seixantena de vehicles.

 

Més enllà de la processó, totes les activitats de Setmana Santa van tenir molta afluència de gent: la ruta dels ous de Pasqua, els tallers infantils de casc d’armat i d’ous de pasqua, el concert de dissabte, etc.

 

Pel que fa al Concurs de Pintura Ràpida, un clàssic del Divendres Sant, hi van participar una quarantena d’artistes. Va ser un dia radiant amb els carrers plens de gent: de dia a la fira artesanal, a les atraccions, als bars i restaurants i a les places del poble i de nit seguint el Via Crucis des de l’Hort de Getsemaní fins al calvari.

 

L’Ajuntament fa una valoració molt positiva de Setmana Santa i agraeix la implicació de tothom que ho ha fet possible i, en especial, de l’Associació del Via Crucis Vivent per oferir de nou un espectacle que és tradició i orgull per al poble.

Notícies