06—11—2021

Torna el Consell d’Infants a les escoles de Sant Hilari

L’alumnat de 5è i 6è participarà activament en la política municipal escollint un projecte per tirar endavant

Torna el Consell d’Infants a les escoles de Sant Hilari

Enguany torna el Consell d’Infants per involucrar els més joves en les decisions que afecten al poble i fer-los partícips de la política municipal.

 

Els regidors Jordi Moragas i Georgina Vilà i la tècnica d’Educació Anna Tutusaus van explicar el funcionament del Consell d’Infants als alumnes de 5è i 6è dels col·legis Sant Josep i Guilleries.

 

Els nois i noies es posaran a la pell dels regidors de l’Ajuntament i escolliran tretze representants. Després triaran un projecte entre tres opcions proposades per l’Ajuntament i les escoles: la depuradora com a espai natural, alternatives de lleure a l’ús de pantalles i tinença responsable d’animals.

 

Cada curs escollirà un projecte i debatrà quina és la millor manera de tirar-ho endavant. Els representants de cada classe aniran un dia a la Sala de Plens a defensar el seu projecte i, entre tots, acabaran decidint quina és la millor proposta.

 

El Consell d’Infants busca incentivar la participació ciutadana dels més joves i que la decisió dels infants tingui una implicació directa al dia a dia del poble, ja que el seu projecte es farà realitat.

Notícies