01—09—2023

Subvencions obertes per a esportistes locals individuals

Els esportistes locals individuals que hagin participat en competicions esportives oficials durant la temporada 2022-2023 poden demanar subvencions fins al 30 de setembre

Subvencions obertes per a esportistes locals individuals

Un any més, la regidoria d’esports de l’Ajuntament de Sant Hilari vol potenciar l’esport amb una línia d’ajuts per a hilariencs i hilarienques que competeixen de forma individual. Ja és la quarta renovació d’aquesta línia d’ajuts a esportistes i l’import total de la convocatòria són 3.000 €.

 

Els esportistes individuals de Sant Hilari que hagin participat en competicions esportives oficials durant la temporada 2022-2023 poden demanar una subvenció fins al 30 de setembre.

 

Per a la convocatòria d’enguany, les despeses subvencionables són les pròpies de l’activitat esportiva com les llicències federatives, el material tècnic-esportiu, els desplaçaments per anar a les competicions oficials i contractació de serveis professionals i s’executin en el període comprès entre l’1 de setembre de l’any 2022 i el 31 d’agost de l’any 2023.

Les sol·licituds s’han de presentar mitjançant d’instància genèrica. Cal incorporar els documents que es detallen a les bases i s’han de presentar presencialment a les oficines de l’Ajuntament o bé telemàticament a través de la pàgina web de l’Ajuntament a l’espai e-TRAM.

Consulteu les bases amb els requisits i documentació necessària.

Documents adjunts

Notícies