20—11—2023

S’obre la fase de votacions dels Pressupostos Participatius 2023

Ja podeu escollir quina proposta us sembla millor per Sant Hilari. Es pot votar fins al 15 de desembre

S’obre la fase de votacions dels Pressupostos Participatius 2023

El procés de participació ciutadana d’aquest 2023 encara el tram final amb la fase de votacions. Fins al 15 de desembre totes les persones empadronades a Sant Hilari majors de 16 anys poden votar les propostes. L’Ajuntament de Sant Hilari hi destina 50.000 euros perquè tots els hilariencs i hilarienques puguin fer saber què creuen que és millor per al poble.

 

Després de la valoració tècnica, de les 30 propostes presentades per la ciutadania, se n’han valorat 28, ja que n’hi ha dues de repetides. Seguint els criteris definits a la guia dels Pressupostos Participatius que podeu consultar al portal de participació ciutadana, passen a votació 17 propostes i n’hi ha 11 que no s’accepten.

 

Cliqueu aquí per poder votar i per veure el detall de cada idea de millora per al poble. També hi haurà punts de votació presencial a l’Ajuntament i la Casa de Cultura (cal portar el DNI).

 

El consistori continua fent una aposta ferma en impulsar processos participatius oberts a la ciutadania, ja sigui a través d’aquesta 7a edició dels Pressupostos Participatius, el Pla Local de Joventut, el projecte ‘Donem veu a la gent gran’, la reedició del Consell d’Infants a cada curs, les taules sectorials de turisme o d’esport o la creació del nou Pla de Ciutadania.

Notícies