02—06—2020

S’obre el període de sol·licituds de suport econòmic per les activitats de lleure dels infants de Sant Hilari

L’Ajuntament ofereix ajut a les famílies més vulnerables perquè els infants puguin participar a les activitats de lleure d’estiu.

S’obre el període de sol·licituds de suport econòmic  per les activitats de lleure dels infants de Sant Hilari

Com cada any, l’Ajuntament de Sant Hilari ofereix suport econòmic dirigit a les famílies més vulnerables per tal que els infants participin a les activitats de lleure d’estiu.

 

Cal que les famílies interessades facin arribar la corresponent sol·licitud a les oficines de serveis socials, per tal que es pugui fer la valoració. Al final d’aquest text podeu descarregar-vos la sol·licitud i enviar-la per correu electrònic a sbassanthilari@gmail.com  (rebrà un correu confirmant la sol·licitud de plaça social).

 

Si no ho podeu fer de forma telemàtica ho podeu fer també de forma presencial a les oficines de serveis socials situades als baixos de l’ajuntament, de dilluns a divendres de 9h a 13h des del dimarts 2 al dimecres 10 de juny i omplir la sol·licitud corresponent.

 

Aquest projecte naixia ara ja farà 5 anys, i continua avui gràcies a la col·laboració de Caritas Parroquial de Sant Hilari, a l’Obra Social La Caixa i Sportgest. Enguany, les activitats de lleure agafen encara més importància en l’educació dels nostres infants i més després d’uns mesos de confinament on els aprenentatges i les relacions socials dels menuts també s’han vist afectats. Per aquest motiu l’Ajuntament farà un esforç important per poder oferir ajut al major nombre de famílies possibles.

 

Des de la regidoria de benestar social estem convençuts que el temps lleure i oci s’ha d’entendre com una activitat educativa tant important com l’escolar i que s’ha d’adaptar a les necessitats socials de cada moment i de cada context. En aquest sentit, cal evitar que durant els mesos d’estiu, aquells infants en què llurs famílies es troben en situació de vulnerabilitat, no puguin gaudir d’un estiu d’esbarjo com la resta d’infants, a causa de la manca de recursos.

 

Per últim cal deixar constància que aquests ajuts es condicionen a la celebració dels casals d’estiu, ja que en funció de l’evolució de la desescalada hi haurà unes o altres indicacions. Al mateix temps, cal aclarir que la Generalitat ha anunciat que també oferirà ajuts a famílies vulnerables per assegurar la participació dels infants a les activitats de lleure. En qualsevol cas, una i altra subvencions no tenen cap vinculació.

 

 

 

Notícies