11—07—2022

S’obre convocatòria del Premi de Recerca Guilleries 2022

La Càtedra de l’Aigua atorgarà el premi al millor projecte de recerca relacionat amb el patrimoni natural de les Guilleries: aigua, territori i biodiversitat

S’obre convocatòria del Premi de Recerca Guilleries 2022

La Càtedra de l’Aigua, Natura i Benestar convoca la quarta edició del Premi de Recerca Guilleries. El premi s’atorgarà al millor projecte de recerca d’entre els presentats, que tracti sobre qualsevol de les temàtiques següents relacionades amb el patrimoni natural de les Guilleries: aigua, territori i biodiversitat.

 

La convocatòria estarà oberta fins l’1 d’octubre de 2022 i hi pot optar personal investigador a títol individual o col·lectiu. Les persones beneficiàries rebran un finançament de 5.000 € per desenvolupar l’estudi al llarg d’un any i les bases es poden consultar al web de la Càtedra de l’Aigua,

Posteriorment, els resultats es publicaran en un volum de la col·lecció “Guilleries, Aigua i Territori”, que edita la Càtedra de l’Aigua, Natura i Benestar.

 

Enguany, el segon volum d’aquesta col·lecció recollirà la recerca realitzada per l’equip que va rebre el Premi Guilleries 2020, sota el títol de “Gorgues: entre el lleure i la conservació”. El primer volum de la col·lecció, corresponent a l’edició del 2019, va ser “La comunitat de carnívors de les Guilleries”, i es pot descarregar gratuïtament des del web de la Càtedra de l’Aigua, Natura i Benestar.

Notícies