26—09—2020

S’inicia la construcció de l’Skatepark de Sant Hilari a la zona esportiva.

A mitjans del mes de setembre s’han iniciat les obres de construcció de l’Skatepark de Sant Hilari. Finalment, els patinadors i les patinadores del municipi veuran com la seva petició més reivindicada es fa realitat.

 

S’inicia la construcció de l’Skatepark de Sant Hilari a la zona esportiva.

La zona esportiva ampliarà la seva oferta amb la construcció de l’Skatepark de Sant Hilari.

 

Aquest nou equipament, que ha estat molt reivindicat sobretot pels i les més joves, serà una realitat en els propers mesos i esdevindrà una opció més per la població de la capital de Les Guilleries.

 

Ubicat just al costat de “la baldufa de fusta més gran del món”, l’skatepark estarà format per dues rampes corbes amb “cooping” (quarters) amb una piràmide entre elles. La resta de superfície estarà formada per plans inclinats que conectaran les rampes amb el passeig adjacent. Finalment dos caixons i un rail col•locats pels usuaris serviran de complements per diversificar els seus usos i recorreguts.

 

L’Ajuntament de Sant Hilari compleix amb el seu compromís de construir skatepark per practicar les diverses modalitats d’aquest esport que cada dia té més adeptes. A més, aquesta actuació es suma a les que s’han dut a terme, durant els darrers mesos, per millorar les instal·lacions esportives del municipi, amb intervencions al pavelló, a la piscina coberta i al camp de futbol.

Notícies