26—08—2020

Serveis de suport a la recollida de residus Porta a Porta

Saps on anar a buscar les bosses compostables? Tens la targeta d’accés a la Deixalleria? Has detectat incidències en el servei de recollida de residus?

Consulta el quadre resum i ajuda’ns a millorar en la recollida selectiva!

Serveis de suport a la recollida de residus Porta a Porta

L’Ajuntament de Sant Hilari Sacalm ha reorganitzat i centralitzat els serveis de suport vinculats a la recollida selectiva de residus. En especial tots aquells aspectes relacionats amb les targetes d’accés a la deixalleria, l’entrega de cubells i bosses compostables, la recollida d’oli de cuina, entre altres. 

 

Amb aquesta finalitat s’han identificat tres punts d’atenció on la ciutadania pot adreçar-se per resoldre les seves necessitats, aquests són:

  • l’educadora ambiental
  • la deixalleria municipal (Carrer de la Bòbila s/n)
  • Can Rovira (Plaça del Dr. Robert)

 

El quadre de més avall sintetitza els serveis disponibles per a cada punt d’atenció, així com informació de les vies i canals disponibles per resoldre dubtes, sol·licitar un servei i informar de les incidències en la recollida de residus porta a porta.

 

En aquest sentit, recordar també que l’aplicació Sant Hilari Sacalm App és gratuïta i permet penjar imatges i georeferenciar les incidències, per tal de facilitar la seva gestió. A banda, l’aplicació també dona informació d’actualitat relativa al municipi.

 

Reciclar és sumar!

Notícies