19—07—2022

S’asfaltarà l’aparcament del centre esportiu municipal

L’opció amb més vots dels Pressupostos Participatius 2022 és l’asfaltatge del centre esportiu municipal

S’asfaltarà l’aparcament del centre esportiu municipal

La ciutadania que ha participat en la fase de votacions dels Pressupostos Participatius 2022 ha decidit que la millora que es tirarà endavant a Sant Hilari serà asfaltar l’aparcament del Centre Esportiu Municipal (CEM).

 

En la descripció de la proposta s’argumentava que amb l’aigua de la pluja sovint es creen sots i l’asfaltatge solucionaria aquesta problemàtica. Per altra banda, també s’augmentarà la capacitat de places de vehicles, ja que els aparcaments quedaran marcats.

 

Un cop escollida aquesta opció, el consistori començarà a treballar per asfaltar aquesta esplanada de 2100 metres quadrats i la previsió és que l’obra finalitzi a finals d’any.

 

Les sis opcions més votades han estat asfaltar l’aparcament del centre esportiu, fer passos de vianants accessibles, posar fre a l’abocament d’aigües residuals a la riera d’Osor, fer una tanca de protecció al parc infantil davant de Can Pere, col·locar plaques fotovoltaiques a la teulada de l’escola Guilleries i posar vorera de Cal Rei a la rotonda Mil·lenari.

Notícies