16—06—2021

Sant Joan i la Festa de la Gent Gran

Des de la revetlla i fins al diumenge 27 de juny es faran activitats lúdiques i culturals i un homenatge a la gent gran

Sant Joan i la Festa de la Gent Gran

Per la revetlla de Sant Joan hi haurà l’arribada de la Flama del Canigó en mans d’esportistes en un acte organitzat per Òmnium Cultural de La Selva Interior. Qui portarà la flama seran atletes de Sant Hilari i el grup infantil de ‘running’ del Centre Esportiu Municipal.

 

El dia de Sant Joan, a les 12 del migdia, es farà la Festa de la Gent Gran a la Sala Noble. La Junta del Casal d’Avis, l’alcalde Joan Ramon Veciana i la regidora de Gent Gran Clara Costa faran entrega de plaques a les persones que compleixen 90 i 100 anys. Trenta-tres hilariencs i hilarienques van néixer l’any 1931 i dos van néixer al 1921.  Només poden assistir a l’homenatge els avis i àvies convidats i les seves famílies.

 

El mateix dia 24 es faran altres actes oberts a tota la ciutadania: a les 12 del migdia hi haurà una cercavila de gegants acompanyats del grup Els Trempats i a les 5 de la tarda, l’espectacle infantil amb Pep Puigdemont i Sidrus als Jardins de Can Rovira. A les 6 de la tarda també hi haurà una audició de sardanes a la plaça Gravalosa amb la Cobla Principal de Banyoles.

 

Divendres i dissabte hi haurà dos concerts a la fresca als Jardins de Can Rovira, amb el grup local Waikiki i Jetlack, i el diumenge la companyia Pessic de Circ farà el seu espectacle Sidecar a la Plaça Moragues a les 12 del migdia. Es tracta d’una de les actuacions que formen part del programa Pobles de Circ.

Notícies