20—04—2021

Sant Hilari se suma un any més a la Let’s Clean Up

El 7 i 8 de maig Sant Hilari farà una campanya de neteges de residus en el marc del Let’s Clean Up Europe

Sant Hilari se suma un any més a la Let’s Clean Up

L’Ajuntament de Sant Hilari s’afegeix un any més a la campanya de neteja Let’s Clean Up Europe que es farà del 7 al 9 de maig.

 

És una acció comuna a tot Europa que pretén conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i que vol promoure accions de sensibilització a través de la recollida d’aquests residus abocats il·legalment a boscos, platges, rius, etc.

 

El 7 de maig és el torn dels centres educatius. Els joves del municipi s’organitzaran amb el grup classe per netejar el nostre entorn. Els residus recollits seran exposats tot el cap de setmana a la Plaça Moragues, on també hi haurà un mural de denúncia.

 

Pel 8 de maig demanem la participació de la ciutadania. El punt de trobada serà a les 9 h a la Plaça Moragues. Les persones interessades poden contactar amb mediambient@santhilari.cat o omplir el següent formulari.

 

Les persones inscrites es distribuiran en grups reduïts i si alguna entitat o grup organitzat vol col·laborar-hi, pot fer-ho constar a les observacions perquè se’ls  assigni una zona determinada. Els menors de 12 anys hauran d’anar acompanyats.

 

L’Ajuntament facilitarà guants i bosses per a la recollida a totes les persones que hagin fet la inscripció i també s’encarregarà de la recollida dels residus en finalitzar la jornada.

 

L’any passat es van fer neteges a la Miranda, Petjada del Dimoni, carretera del Sobirà, Nen Jesús de Praga, variant de la Bòbila, riera d’Osor, ruta de la Font del Pic i Font Vella i carretera GI-551 fins al trencant de Joanet.

Notícies