23—09—2023

Sant Hilari revalida les 4 Flors d’Honor de Viles Florides

Màxima distinció en la gala celebrada a Encamp

Sant Hilari revalida les 4 Flors d’Honor de Viles Florides

Sant Hilari torna a rebre la màxima distinció en l’acte celebrat el divendres 22 de setembre a Encamp (Andorra).

 

Viles Florides és una iniciativa que promou la transformació de racons en pobles i ciutats de Catalunya i Andorra a través d’espais verds, urbans i enjardinats.

 

El nostre municipi en forma part des del 2012 i des de l’Ajuntament agraïm la bona feina del personal de jardineria i brigada que fa possible aquest reconeixement.

 

Premis atorgats en la 12a Gala de Viles Florides

 

L’esdeveniment ha comptat amb més de 200 representants i autoritats dels 164 municipis de Catalunya i de les parròquies d’Andorra.

 

El premi més destacat ha estat per a Lloret de Mar, que s’ha endut la Flor d’Or Pere Cabot per la seva trajectòria en el moviment Viles Florides i la diversitat i qualitat en l’aposta del seu patrimoni vegetal.

 

La distinció de quatre Flors d’Honor s’ha atorgat a 19 municipis i parròquies: Encamp, Almacelles, Bagergue, Cardedeu, Castelló d’Empúries, Figueres, Igualada, la Seu d’Urgell, Llinars del Vallès, Lloret de Mar, Malgrat de Mar, Mollet del Vallès, Olot, Reus, Roses, Sant Cugat del Vallès, Sant Feliu de Llobregat, Sant Hilari Sacalm i Vila-seca.

 

Un total de 74 municipis han obtingut tres Flors d’Honor, 55 n’han aconseguit dues i 16 han obtingut una Flor d’Honor.

Notícies