18—03—2024

Sant Hilari és un dels pobles finalistes per convertir-se en la Capital del Turisme Rural 2024

És l’únic municipi de Catalunya que opta a aconseguir aquest guardó

Sant Hilari és un dels pobles finalistes per convertir-se en la Capital del Turisme Rural 2024

Escapada Rural ha anunciat els 10 municipis finalistes de la 8a edició de la Capital del Turisme Rural entre els quals hi ha el nostre municipi, l’únic representant de Catalunya que opta a aconseguir el títol aquest any. Voteu aquí.

 

L’alcalde Jordi Rotllant va recollir divendres passat el reconeixement. Aquest certamen distingeix el destí rural preferit i destaca els municipis que aposten per al desenvolupament d’un turisme rural sostenible.

 

La llista de finalistes es completa amb Altura (Castelló), Artajona (Navarra), Brihuega (Guadalajara), Cabezuela del Valle (Càceres), Cómpeta (Màlaga), Enciso (La Rioja), Peñafiel (Valladolid), Santa Eulàlia d’Oscos (Astúries) i Vilaflor de Chasna (Santa Cruz de Tenerife).

 

Els finalistes s’han escollit entre les més de 200 candidatures rebudes que complien els requisits sol·licitats: tenir menys de 10.000 habitants, disposar d’allotjaments rurals i “tenir molt d’encant per atraure i enamorar el visitant rural”, segons paraules de Judith Monmany, responsable de comunicació d’Escapada Rural.

 

Les votacions estaran obertes fins al 15 d’abril i en sortirà el municipi guanyador de la Capital del Turisme Rural 2024 que serà anunciat el 18 d’abril.

Notícies