23—03—2021

Sant Hilari es prepara per la Setmana Santa

Del 27 de març al 5 d’abril es faran activitats lúdiques i culturals per a tots els públics

Sant Hilari es prepara per la Setmana Santa

Aquest any no es farà el Via Crucis Vivent i l’Ajuntament ha preparat una Setmana Santa adaptada a la situació sanitària actual. Del 27 de març al 5 d’abril es duran a terme diferents propostes lúdiques i culturals.

 

S’han organitzat dues activitats a l’aire lliure que duraran tota la Setmana Santa. Per una banda, la ruta dels ous de Pasqua animarà la gent a trobar ous amagats en diferents indrets i locals del poble.

 

Per altra banda, s’han amagat marcadors als boscos de Les Guilleries i els participants podran fer el marcatge al seu passaport. Hi haurà premis!

 

Durant tota la setmana hi haurà portes obertes al Museu Guilleries i els dies 2 i 3 d’abril s’obrirà el Centre Artesà de la Torneria.

 

També es podran visitar les exposicions de diorames de la Passió, de misteris, del Via Crucis fotogràfic i del vestuari, de l’artista Albert Perich i la mostra d’art Disruptura.

 

Pels més petits, es faran els espectacles La Veritable història dels tres porquets amb Xip Xap i Atrapa la festa amb els Atrapasomnis.

 

A més, hi haurà concerts en directe de la mà dels grups Gunsmoke i Sweet Marta & The Blues Shakers.

Notícies