26—02—2021

Sant Hilari es prepara pel 8 de març

Sant Hilari organitza diferents actes amb motiu del Dia Internacional de les Dones

Sant Hilari es prepara pel 8 de març

Pel 8 de març, malgrat la situació restrictiva que vivim, s’han organitzat diferents actes. Hi haurà la ponència “La igualtat i els feminismes al centre de la vida”, a càrrec de la sociòloga especialitzada en gènere Cristina Vila. Aquest és l’enllaç per accedir-hi: https://us02web.zoom.us/j/86258585102?pwd=bnk2WmdjNy9pbmtmYTBLYTRSVFgvQT09

 

També es farà la xerrada amb famílies “I tu com ho veus?”, amb la psicòloga Ester Mullera, per analitzar l’educació amb perspectiva de gènere tot repassant temes com les joguines, els contes i les pel·lícules, entre altres. L’enllaç és el següent: https://meet.google.com/jdv-ovfa-yti.

 

El diumenge 7 de març es desvetllarà, de manera oficial, el nom de la biblioteca i el 8 de març es presentarà a Ràdio Sant Hilari el primer programa de Veus del Món, que donarà el tret de sortida amb veu de dona. Mariame Abhri explicarà la seva iniciativa per facilitar la convivència de les persones que arriben del Marroc. S’emetrà a 1/4 d’1 del migdia i a 1/4 de 7 de la tarda.

 

A més, el 27 de març està prevista la xerrada “Ecofeminismes. Consciència ecològica i transformació social a través de la ciència i l’art” de la mà de l’artista Paula Bruna i de la investigadora de la Universitat de Girona Federica Ravera.

 

L’Ajuntament manté la seva lluita per la igualtat i, més enllà de les activitats per commemorar el 8 de març, des de l’any passat l’equip de govern va fer una aposta clara per emmarcar totes les accions amb un Pla d’Igualtat que es presentarà aquest 2021.

 

Existeix el Pla d’Igualtat del Consell Comarcal al qual Sant Hilari ja està adherit, però s’ha volgut crear un projecte més adaptat a la realitat del poble que incorpori la perspectiva de gènere a les polítiques municipals.

Notícies