21—05—2020

Sant Hilari distribueix el mercat setmanal en diferents places per evitar aglomeracions

El mercat setmanal de Sant Hilari torna amb novetats per afavorir la distància social i evitar possibles contagis.

Sant Hilari distribueix el mercat setmanal en diferents places per evitar aglomeracions

A partir d’aquest diumenge, 24 de maig, el mercat setmanal tornarà a comptar amb totes les parades habituals, més enllà de les d’alimentació i vivers, que són les úniques que han parat en les últimes setmanes.

 

Per tal de minimitzar el risc de contagi entre la ciutadania s’han previst dues ubicacions per la celebració del mercat municipal de cada diumenge. A part de la localització habitual de cada setmana a la plaça de l’ajuntament, a partir d’aquest proper diumenge dia 24 també trobarem parades a la zona de la plaça de l’església i la plaça porxada (Jacint Verdaguer). Així, a la plaça de l’ajuntament s’hi ubicaran les parades d’alimentació, mentre que a les places de l’església i Jacint Verdaguer hi haurà les parades de roba, sabates, vivers, pollastres a l’ast i llaminadures.

 

Aquesta mesura pretén evitar acumulacions de ciutadans en un mateix espai, seguint així una de les principals recomanacions per evitar la propagació dels contagis per coronavirus. Tot i això, des del consistori s’insisteix a la ciutadania que segueixi amb les principals mesures de protecció com són la distància social, l’ús de la mascareta i la higiene de mans. A més, al mercat cal evitar tocar els productes.

 

Aquesta novetat també es veu amb bons ulls des de la regidoria de promoció econòmica, que ho considera una oportunitat per dinamitzar el centre del poble amb la presència de ciutadans als nous espais de mercat, afavorint així el teixit comercial del nucli antic.

 

Notícies