22—03—2024

Sant Hilari amplia la seva oferta educativa amb una formació en fusteria

La proposta de l’Ajuntament de Sant Hilari perquè Sant Hilari esdevingui seu d’un programa formatiu en fusteria serà una realitat el curs vinent

Sant Hilari amplia la seva oferta educativa amb una formació en fusteria

Les noves instal·lacions del Centre Artesà de la Torneria que el consistori posa a disposició han estat clau perquè el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya concedeixi aquest recurs a Sant Hilari, així com el fet que el nostre poble disposa d’empreses del sector per acollir alumnat en pràctiques.

Aquest Programa de Formació i Inserció (PFI) – Pla de Transició al Treball (PTT) s’adreça a joves que compleixen com a mínim 16 anys i com a màxim 21 anys a l’inici del programa i que no han obtingut el títol de graduat en educació secundària obligatòria.

És una aposta de la regidoria d’Educació per la formació dels infants i joves del poble i es treballa en xarxa amb tota la comunitat implicada per millorar-ho. La preinscripció va vinculada a l’Institut Anton Busquets i Punset i es podran presentar les sol·licituds del 2 al 9 de maig:

preinscripcio.gencat.cat/ca/estudis/pfi/inici/

Faltava una oferta formativa d’aquest tipus en el territori i la connexió amb bus cap a Sant Hilari permetrà que també se’n puguin beneficiar joves d’altres municipis.

Notícies