05—06—2020

S’amplia fins el 15 de juny el termini per sol·licitar els treballs de manteniment de la vegetació en parcel·les interiors

Els propietaris de parcel·les interiors poden sol·licitar la realització dels treballs de manteniment de la vegetació fins el proper 15 de juny.

S’amplia fins el 15 de juny el termini per sol·licitar els treballs de manteniment de la vegetació en parcel·les interiors

El Consell Comarcal de la Selva ha ampliat el termini de presentació de sol·licituds per encarregar i autoritzar els treballs de manteniment de la vegetació en parcel·les interiors.

 

Com cada any, el Consell Comarcal s’encarrega d’enviar comunicacions als propietaris de parcel·les interiors recordant les obligacions de manteniment d’aquests parcel·les d’acord amb la Llei 5/2003. Al mateix temps, s’ofereix la possibilitat de sol·licitar un servei de neteja i  manteniment de la vegetació, que cal demanar dins el termini establert.

 

Enguany i degut a l’Estat d’Alarma, aquestes comunicacions han arribat fora del termini previst, sense deixar marge per presentar les sol·licituds corresponents; per aquest motiu, el Consell Comarcal de La Selva n’ha ampliat el termini fins el 15 de juny.

 

Per qualsevol aclariment, podeu contactar amb el servei mitjançant el telèfon 972807151.

Notícies