10—06—2020

S’ajorna la Festa de la Vellesa de Sant Hilari per prevenció davant l’amenaça de la Covid-19

La nova data s’anunciarà en funció de l’evolució de la desescalada i atenent a les indicacions i recomanacions del Departament de Salut.

S’ajorna la Festa de la Vellesa de Sant Hilari per prevenció davant l’amenaça de la Covid-19

L’Ajuntament de Sant Hilari juntament amb l’Associació del Casal d’Avis “Can Blat” han acordat ajornar la celebració de la Festa de la vellesa, que cada any organitzen conjuntament coincidint amb el dia de Sant Joan, degut a la situació post pandèmia que identifica la gent gran com a col·lectiu de risc.

 

La festa de la vellesa és una de les principals celebracions del municipi i que enguany celebrarà la seva 74ª edició. La intenció és estar atents a l’evolució dels esdeveniments i a les indicacions i recomanacions de les autoritats competents en matèria de salut, per posar una nova data a la festa dels avis i àvies del nostre poble.

 

Cada any s’homenatgen les persones que compleixen els 90 anys durant l’animat dinar que es celebra a l’espai “Aqua “ i que aquest any compta amb uns padrins molt especials que també celebren els seus 90 anys. Es tracta d’en Bernat i la Blanca, els gegants de Sant Hilari, que de ben segur no s’ho voldran perdre.

Notícies