12—07—2023

S’acosta la 2a edició de l’Isard Fest a Sant Hilari

Scorpio, Flashy Ice Cream, Socunbohemio i Carlota Flâneur, entre altres, pujaran a l’escenari del festival del 22 de juliol organitzat per joves hilariencs

S’acosta la 2a edició de l’Isard Fest a Sant Hilari

Isard Fest és un festival de música impulsat per joves de Sant Hilari que el pròxim 22 de juliol arribarà a la segona edició. Les entrades es poden comprar al web santhilari.cat/entrades.

 

Pujaran a l’escenari Scorpio, exconcursant del programa de TV3 Eufòria; Flashy Ice Cream, un dels grups de referència de la nova escena urbana catalana; Socunbohemio, que acaba de publicar el seu disc debut Contes de les quatre estacions; Carlota Flâneur, amb una aposta pop plena de tendresa i colors brillants; Doble&Hugsound, el duet format pels gironins Pol Plaja i Lluís Huguet amb un so propi dins la música urbana; i, el DJ gironí Genkie, amb una proposta innovadora que combina punxar discs i el saxo.

 

Enguany, l’organització del festival ha aprovat el Pla de Sostenibilitat Isard Fest, un programa que recull més d’una trentena d’accions que reforcen i reafirmen el compromís d’aquest festival amb el medi ambient i l’entorn.

 

El festival es farà al Passeig de la Bòbila i dins del recinte, a més de la música en directe, es podrà gaudir d’una oferta gastronòmica variada i una zona de marxandatge.

 

L’Isard Fest va néixer arran del projecte final d’estudis d’en Martí Puigderrajols, un jove hilarienc que en aquell moment estava cursant la Diplomatura en Música Avançada i So i el que era una proposta pel treball final l’ha volgut fer realitat sobre el terreny.

 

Més d’una quinzena de joves del municipi, amb el suport d’establiments locals i de l’Ajuntament de Sant Hilari, han impulsat l’Isard Fest, un festival que aposta pel talent musical emergent al nostre país i que busca fer valdre el ric paisatge natural que envolta Sant Hilari.

Notícies