03—10—2020

Redescobreix el Museu Guilleries

Aquest estiu el Museu Guilleries ha tornat a obrir les seves portes després d’una reestructuració i condicionament, que han permès adequar l’espai per tal que aquest sigui visitable de forma autònoma.

Redescobreix el Museu Guilleries

El Museu Guilleries, ubicat a l’antic edifici de la Cooperativa, apropa al visitant el medi físic i natural de les Guilleries d’una manera molt visual i pedagògica, gràcies als diorames, fotografies, vídeos, fauna naturalitzada i esquemes. A més, les petjades de la Guilla Mugui i els sons de la natura acompanyen el viatge per conèixer els diferents hàbitats i el patrimoni de les Guilleries.

 

La remodelació que s’ha fet permet fer una visita autoguiada al museu amb l’ajuda d’un manual del visitant, que detalla i amplia els continguts que s’hi poden veure.

 

El museu és visitable en l’horari d’obertura de l’Oficina de Turisme, des d’on es dispensen les entrades. El preu de l’entrada segueix essent de 2€ per persona, exceptuant els menors de 8 anys, que tenen entrada gratuïta, i els joves d’entre 12 i 30 anys que disposin del Carnet Jove, que tenen una tarifa reduïda. Pels hilariencs i hilarienques és gratuït.

 

Horari d’obertura:

 

Estiu: De dilluns a divendres de 10 del matí a 2 del migdia i de 2/4 de 5 de la tarda a 2/4 de 8 del vespre i dissabtes i diumenges de 9 del matí a 2 del migdia i de 2/4 de 5 de la tarda a 2/4 de 8 del vespre.

 

Hivern: De dilluns a dissabte de 10 del matí a 2/4 de 2 del migdia i de 4 a 7 de la tarda, diumenges i festius de 10 del matí a 2/4 de 2 del migdia.

 

Aprofita la setmana de portes obertes de Fira Guilleries per conèixer la nova imatge del Museu!

Notícies