24—04—2023

Qui considereu que mereix guanyar els guardons de la Setmana de l’Esport?

Fins al 5 de maig podeu proposar esportistes, equips i clubs esportius de Sant Hilari que optin al Mèrit Esportiu, Èxit esportiu de l’any i Valors de l’esport

Qui considereu que mereix guanyar els guardons de la Setmana de l’Esport?

Durant la Setmana de l’Esport, que tindrà lloc del 22 de maig al 4 de juny, es farà entrega de medalles a esportistes locals que poden ser guardonats en diferents categories.

 

La presentació de candidatures podrà realitzar-se per part de qualsevol ciutadà, entitat o institució municipal que ho consideri oportú, mitjançant el formulari adjunt. Cal presentar-lo al Centre Esportiu Municipal o a l’Ajuntament de Sant Hilari abans del divendres 5 de maig del 2023 a les 14:30h.

 

Mèrit Esportiu

 

La Medalla al Mèrit Esportiu pretén reconèixer una trajectòria, una dedicació, un esforç per fomentar l’activitat física o un esport en concret.

 

Èxit esportiu de l’any

 

L’Èxit esportiu de l’any serà entregat a la persona, equip o grup esportiu que hagi assolit una fita important durant la temporada passada.

 

Valors de l’esport

 

El guardó als Valors de l’Esport serà entregat a la persona, equip o grup esportiu que per la seva actitud de realçar els valors de l’esport, com poden ser la superació, la constància, l’esforç, el compromís, el companyerisme o l’esportivitat.

 

Trobareu les bases amb tots els requisits i els formularis de proposta de candidats/es a continuació.

Notícies