20—03—2023

Els resultats del Pla Local de Gent Gran es presenten a Can Blat

El Pla Local de Gent Gran impulsa la creació de la Comissió de Gent Gran i el cicle de xerrades ‘La tarda a Can Blat’

Els resultats del Pla Local de Gent Gran es presenten a Can Blat

Els resultats del Pla Local de Gent Gran es van presentar divendres passat al casal de Can Blat amb una explicació a càrrec de la regidora de Gent Gran, Clara Costa, i el regidor de Comunicació Jordi Moragas.

 

Es tracta d’un projecte impulsat per l’Ajuntament de Sant Hilari que vol millorar la participació social, la salut, la mobilitat, la comunicació i la inclusió de la gent gran. En l’elaboració del pla hi han participat persones a títol individual i representants d’entitats.

 

Durant els últims mesos s’han fet tallers i enquestes i ja s’han tirat endavant diverses activitats i iniciatives encaminades a promoure un envelliment actiu.

 

A l’acte que es va celebrar divendres es van presentar dues novetats: la creació de la Comissió de Gent Gran i el cicle de xerrades ‘La tarda a Can Blat’.

 

Creació de la Comissió de Gent Gran

 

La Comissió de Gent Gran pretén ser un espai participatiu per compartir idees i identificar necessitats. Ha de ser un grup de persones diverses (entre 6 i 10) que representi totes les opinions.

 

Qui tingui ganes de treballar per la comunitat i s’hi vulgui sumar pot apuntar-se presencialment a la Casa de Cultura o a l’Ajuntament de Sant Hilari.

 

Un cop formada la Comissió de Gent Gran les persones que en formin part decidiran el nombre de reunions i les normes de funcionament del grup.

 

‘La tarda a Can Blat’

 

Arrenca un cicle de xerrades a Can Blat que es farà l’últim dimecres de cada mes amb un berenar.

 

L’objectiu és dinamitzar les activitats al casal i que aquest sigui un lloc de referència per a la gent gran, així com fomentar la participació dels usuaris i usuàries del casal en la decisió de les temàtiques.

 

La primera xerrada serà el dimecres 29 de març i tractarà el tema de la memòria.

Notícies