15—03—2022

Presentació dels Treballs de Recerca amb Francesc Mauri

Francesc Mauri tancarà l’acte de presentació dels Treballs de Recerca de Batxillerat becats per la Càtedra de l’Aigua, Natura i Benestar

Presentació dels Treballs de Recerca amb Francesc Mauri

Coincidint amb el Dia Mundial de la Meteorologia, el 23 de març, Francesc Mauri, un dels homes del temps de Televisió de Catalunya, tancarà l’acte de presentació dels Treballs de Recerca de Batxillerat que el 2021 van ser becats per la Càtedra de l’Aigua, Natura i Benestar. 

 

Els dos dies previs són el Dia Mundial dels Boscos (21) i de l’Aigua (22) i, per tant, aquesta és una bona ocasió per celebrar aquest acte sobre temàtica mediambiental i recerca aplicada al nostre territori. 

 

A les 6, a la Sala Noble, els estudiants becats de l’Institut de Montsoriu d’Arbúcies presentaran els resultats dels seus treballs, escollits entre totes les propostes procedents d’instituts de les Guilleries i el seu entorn.

 

Pol Riera exposarà ”Evolució de la invasió biològica de la papallona del boix i l’estat dels boixos afectats a l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona i al municipi d’Arbúcies” i Laura Tornés presentarà conclusions del seu “Estudi diacrònic de les estratègies publicitàries de Font Vella”. 

 

Després de l’explicació dels joves, el meteoròleg Francesc Mauri obrirà debat amb el tema “El canvi climàtic: què hi podem fer?”.

 

Serà una xerrada sobre qüestions meteorològiques, però també donarà recomanacions perquè tots i totes contribuïm, en la mesura del possible, a revertir la situació.

Notícies