23—07—2021

Paquets turístics per passar el cap de setmana a Sant Hilari

La Taula Sectorial de Turisme ha posat en contacte professionals del sector turístic, allotjaments i negocis locals per crear nous paquets turístics

Paquets turístics per passar el cap de setmana a Sant Hilari

Aquest estiu els visitants podran gaudir d’uns nous paquets turístics que es reserven a través de Turismon, amb allotjament o sense.

 

Els paquets inclouen activitats com ioga a la natura, banys de bosc i d’aigua dolça, natura creativa, senderisme conscient, visites al Museu Guilleries i al Centre Artesà de la Torneria, rutes per l’entorn i tastets i àpats amb gastronomia local.

 

La idea va sorgir de la Taula Sectorial de Turisme, que es va crear durant la legislatura anterior, i és un projecte on treballen plegats  l’Ajuntament i professionals del sector turístic: restauració, allotjaments i empreses de serveis.

 

Els objectius de la taula sectorial són fomentar la relació entre privats, impulsar una oferta turística de qualitat i donar a conèixer establiments i iniciatives locals.

 

En l’elaboració d’aquests paquets turístics hi col·laboren Mas Cal Sastre, Hotel Ripoll, Restaurant Montseny, Ànima de Natura, el Celler d’en Jordi, Art i Vi, Camins de Bosc, Balneari Font Picant, Sèlvans i Turismon.

Notícies