06—10—2020

Octubre… i encara hi ha mosquit tigre!

Estem al final de la campanya del Mosquit Tigre, però encara queda molta feina per fer si volem reduir-ne la presència durant les properes setmanes.

Octubre… i encara hi ha mosquit tigre!

 

 

 

 

Des del Programa de Vigilància del Mosquti Tigre de la Diputació de Girona (Dipsalut) ens informen que comença un mes clau en la lluita contra aquesta plaga, ja que en aquesta època les femelles estan molt actives i són les responsables de realitzar les postes d’ous que passaran l’hivern i eclosionaran la primavera vinent quan les temperatures es recuperin.

 

Les femelles nascudes durant aquest dies es mostren molt més agressives i durant tot l’octubre i part del novembre en patirem les conseqüències, sobretot si venen dies de bonança i fem vida a l’exterior.

 

És per això, que cal que estiguem atents i apliquem mesures de prevenció a l’entorn de casa nostra. Hem d’impedir sobretot que quedi aigua estancada en recipients i objectes, i/o buidar-los si s’han omplert durant els darrers dies de pluja. Tota la feina que fem entorn a la prevenció aquests dies no només tindrà efectes immediats, sinó que limitarem els mosquits de la propera temporada.

 

Més informació a:

http://mosquittigregirona.cat/index.php/ca/

Notícies