20—07—2020

Obertes les votacions als pressupostos participatius 2020

De les 21 propostes inicials fetes per la ciutadania se n’han validat un total d’11.

La ciutadania pot escollir tantes propostes com vulgui sense sobrepassar el topall de 50000€.

Obertes les votacions als pressupostos participatius 2020

A partir d’aquest proper dilluns dia 20 de juliol i fins el divendres 23 d’agost s’inicia el període de votacions dels pressupostos participatius 2020.

 

Aquesta és ja la quarta edició dels pressupostos participatius a Sant Hilari i presenta novetats respecte les darreres edicions. L’edició dels pressupostos 2020 es diferencia de l’edició anterior en el fet que en aquesta és la ciutadania qui ha elaborat les propostes, que ara es sotmeten a votació.

A l’edició de 2019 les propostes es van elaborar des del consistori i la ciutadania va escollir quina era la seva opció preferida. Per tant, enguany s’ha fet un pas més cap a la participació i la implicació dels ciutadans en les decisions del municipi.

 

En total s’han recollit 21 propostes, que una vegada passada la fase de validació s’han convertit en 11 projectes, que la mateixa ciutadania escollirà, per tal de que s’executi aquest mateix any.

 

El sistema de votacions és el de “cistella de la compra” que consisteix en poder escollir diverses opcions fins esgotar el pressupost disponible (en total 50000€).

 

Les votacions es realitzen a través del portal participa.santhilari.cat. Cal registrar-se prèviament. (si tens alguna dificultat et pots adreçar a l’ajuntament per una votació assistida). Des del portal podreu conèixer amb detall en què consisteix cadascún dels projectes que la ciutadania ha proposat.

 

A continuació adjuntem la càpsula informativa Sant Hilari informa 2 – pressupostos participatius, un document explicatiu de la fase de validació de les propostes i un darrer document amb el detall de cadascuna de les propostes.

 

 

Pots votar aquí

Notícies