18—11—2020

Obert el període per sol·licitar la contractació en pràctiques d’un/a dinamitzador/a juvenil.

El lloc de treball que ofereix és de dinamitzador/a juvenil i les tasques que es realitzaran seran de suport social i educatiu a l’àrea de Joventut.

Obert el període per sol·licitar la contractació en pràctiques d’un/a dinamitzador/a juvenil.

L’Ajuntament de Sant Hilari s’ha adherit al programa de Garantia Juvenil, una iniciativa europea vinculada al Servei d’Ocupació de Catalunya que pretén facilitar l’accés dels joves al mercat laboral.

Dins d’aquest programa, l’Ajuntament contractarà un jove en pràctiques durant 6 mesos a jornada completa.

El lloc de treball que ofereix és de dinamitzador/a juvenil i les tasques que es realitzaran seran de suport social i educatiu a l’àrea de Joventut. El perfil que busquem es una persona dinàmica, creativa, empàtica, amb iniciativa i capacitat de treball en equip.

També és imprescindible haver finalitzat un grau o un CFGS de l’àmbit social: educador/a social, integrador/a social, pedagogia, sociologia, psicologia o antropologia.

Per tal de poder accedir a aquesta plaça cal estar donat d’alta al SOC com a demandant d’ocupació i ser beneficiari de la Garantia Juvenil (cal tenir entre 16 i 29 anys i no estar ni estudiant ni treballant actualment).

Per a inscriure’s a la oferta cal fer una instància genèrica a l’Ajuntament indicant JENPdinamitzadorjuvenil abans del dia 30 de novembre. Podreu accedir a les bases de la convocatòria al taulell d’anuncis de la web.

Per a mes informació contacteu amb el PUNT JOVE SHS al telèfon 621207227

“L’oferta queda subjecte a la resolució positiva de la sol·licitud presentada al Programa “Contractació en pràctiques de joves beneficiaris/es de Garantia Juvenil. TSF/2537/2020, de 8 d’octubre”.”

Notícies